Kolikkopelien korkeimmat palautusprosentit

Valitse aina korkein palautusprosentti

Mikäli pelaaja haluaa jossain määrin vaikuttaa omiin voittohinsa ja tappioihinsa, kannattaa hänen aina valita mahdollisimman korkea palautusprosentti eli RTP. Kun useimpien kolikkopelien palautusprosentit huitelevat 95 % – 96 % välillä, on hyvä mainita muutamista kolikkopeleistä, joiden prosentit ovat huomattavasti suosiollisemmat pelaajia kohtaan.

Mega Joker

NetEntin kehittämä Mega Joker on ehdottomasti listan kuumin slotti, sillä maksimipanoksilla pelattaessa voi sen palautusprosentin hinata peräti 99 % asti. Tämä perinteinen hedelmäpeli sisältää progressiivisen jackpotin, joten korkeimmilla panoksilla kannattaa pelata silloin, kun potti korkeimmillaan.

Jackpot 6 000

Jackpot 6 000 on niin ikään NetEntin kolikkopeli, ja sen palautusprosentti on 98,9 %, kun slottia taotaan super meter-tilassa. Mekaniikaltaan ja tyyliltään kyseessä on Mega Jokerin pikkuveli.

Jokerizer

Jokerizer on Yggdrasilin kehittämä moderni hedelmäpeli, jonka palautusprosentti normaalissa peruspelissä on 88,8 %, mutta Jokerizer erikoistoiminta tilassa tilassa RTP voi nousta jopa yli 100 %. Jokerizer-tila avautuu jokaisen voitokkaan kierroksen jälkeen. Näin se kannattaa valita mahdollisimman usein.

1429 Unchartered seas

Listan kovin videokolikkopeli on ehdottomasti Microgamingin kehittämä 1429 Unchartered seas kolikkopeli, jonka palautusprosentti on aina 98,6 %. Tässä pelissä on ihastuttavat grafiikat ja se vie pelaajan valtameriseikkailulle.

Blood Suckers

Blood Suckers on NetEntin kehittämä hauska vampyyri-aiheinen slotti, jonka palautusprosentti on 97,8 %. Peli ei tarjoa kovinkaan suuria päävoittoja, mutta se on grafiikoiltaan ja äänisuunnittelultaan tyylikäs ja mielenkiintoinen.

Kings of Chicago

NetEntin Kings of Chicago vie pelaajan kohti sumuisia pokeripöytiä kaupunkiin, jota hallitsee pahamainen ja väkivaltainen mafia. Pelin palautusprosentti on 97,8 %, mikä auttaa pelaajaa kynimään mafiapomot.

Devil’s Delight

Devil’s Delight on varmasti yksi listan kuuluisimpia pelejä, sillä monet kasinot myöntävät siihen bonuskierroksia. Tämä kauhu-aiheinen kolikkopeli pitää sisällään mukavat bonustoiminnot, jotka mahdollistavat makeat voitot. Slotin palautusprosentti on 97,6 %.

Magicious

Thunderkickin Magicious on hyvin samantapainen kolikkopeli kuin NetEntin kuuluisa Starburst. Ainoastaan palautusprosentti on huomattavasti parempi -peräti 97,6 %. Magicious on erittäin tyylikäs, mutta yksinkertainen slotti, eikä siinä ole laajenevien wildien lisäksi muita bonustoimintoja.